ba intro

SPONSORER

En stor tak til vores sponsorer, som hjælper med at få enderne til at mødes. Måske kan de også hjælpe jer? Klik på deres logoer får at gå til deres respektive hjemmesider og få mere info.

HK studerende er en landsdækkende forening for studerende og uddannede indenfor sprog og kommunikation. De tilbyder bl.a. fagforening, A-kasse, studierelaterede kurser, juridisk rådgivning omkring studiejob og meget andet. Det er gratis at blive medlem for studerende.

Academic Books driver boghandlen på CBS og på andre universiteter. Det er en non-profit organisation, hvorfor priserne er presset så meget i bund som muligt for nye bøger. Klik her og følg vejledningen for at se din pensumliste online hos Academic Books.

Kommunikation og Sprog er den specialiserede fagforening for studerende indenfor kommunikation, marketing, sprog, medier, it, hr, salg eller formidling. De har specialiseret sig i relevante kurser, billig forsikring, masser af jobmuligheder og meget meget mere - og så er det gratis de første 6 måneder.

Djøf er med sine godt 89.000 medlemmer et stærkt netværk, der kan bane vejen for studerende inden for kommunikation, marketing og business. De tilbyder ligeledes fagforening, billig forsikring, studierelaterede kurser, juridisk rådgivning vedrørende studiejob og meget andet.

CA er din karrierepartner og a-kasse både under og efter studiet. Få et bedre studieliv med gratis studiemedlemskab, mentorordning, hjælp til studiejobsøgning, netværk, advokathjælp, personlig feedback på CV og ansøgning og konkrete værktøjer som hurtiglæsning, InDesign & Photoshop. Alt det og meget mere er gratis, så længe du studerer. Læs mere om CA på www.ca.dk/studiemedlem